Varmepumpe

Hos VVS Christiansen tilbyder vi professionel montering af varmepumpe i Bramming, Esbjerg og Ribe. Både luft til luft og luft til vand varmepumper i høj kvalitet.

Vi er et kvalitetsbevidst VVS-firma, der er eksperter i:​

  • Naturgasfyr
  • Pillefyr
  • Jordvarmepumpe
  • Varmepumpeinstallation
  • Luft til luft varmepumpe
  • Luft til vand varmepumpe

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Alt efter dit forbrug af raditor, gulvarmesystem og isolering af dit hus, kan prisen på en vand-varmepumpe variere. En luft til vand varmepumpe sparer dig penge på energien – og vi kan hjælpe med montering af varmepumpe af alle typer, så den sidder godt og stabilt.

Få udnyttet varmen i udeluften med en luft til vand varmepumpe. Varmepumpen fungere nemlig sådan, at den består af en udedel og indedel. Udedelen af varmepumpen er en stor ventilator, som trækker luft forbi varmepumpen. Sådan en pumpe kan være alt boligen har brug for, for at blive ordenligt varmet op.

​Luft til luft varmepumper er en billig, effektiv og miljøvenlig opvarmning af dit hus eller sommerhus. Man kan hurtigt spare 10.000 eller mere om året. Derudover er varmepumper velegnede i sommerhuse, da man har mulighed for at indstille varmepumpen, så huset eksempelvis holdes frostfrit om vinteren.

Få et gratis tilbud på montering af varmepumpe

Overvejer du at anskaffe dig en luft til luft varmepumpe, så kontakt os for priser og tilbud på telefon 75 10 25 00 eller på email kontor@vvs-christiansen.dk.

SKRIV TIL OS

Vil du gerne kontaktes, så udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.