Badeværelse i kvalitetsmaterialer

Vi har i VVS Christiansen stor erfaring i at opføre nyt badeværelse og i at renovere det eksisterende. Det har givet os en masse værdifuld erfaring, som gør, at vi i dag har opbygget en vis ekspertise inden for badeværelser.

Har du et gammelt badeværelse, der ikke er tidssvarende, kan vi opføre et nyt i flotte kvalitetsmaterialer. For at skabe det bedst mulige slutresultat anvender vi udelukkende gode materialer. Hos VVS Christiansen tilbyder vi gennemgribende renovering af badeværelse hos private boligejere i Bramming, Esbjerg og Ribe. Har du planer om en grundig badeværelsesrenovering, giver vi gerne et tilbud på opgaven.​

Med en totalentreprise af badeværelse får du en kompetent fagspecialist til at varetage hele projektet fra start til slut. Du får en fast kontaktperson, som sørger for, at du er informeret om alt, der foregår i byggeprocessen. Ved badeværelseentreprise rådgiver vi dig til at vælge den rigtige løsning til dine ønsker og behov. ​Vi sørger for at vejlede omkring valget af materialer til badeværelset – herunder klinker, fliser og andre elementer. Selvfølgelig sørger vi også for at rådgive efter både din boligstil og det fastsatte budget.

Få en pris på renovering af badeværelse
Ønsker du et tilbud på nyt badeværelse eller renovering af det gamle, så er vi klar til at hjælpe og komme med et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 75 10 25 00 eller på kontor@vvs-christiansen.dk.

SKRIV TIL OS

Vil du gerne kontaktes, så udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.