Oliefyrsservice & varmeservice

I VVS Christiansen er vi godkendte til at udføre service og reparation på oliefyr op til 135 kW.

Oliefyrsservice
Alle oliefyr skal have et lovpligtigt årligt serviceeftersyn. Udover den lovpligtige kontrolmåling af oliefyr, omfatter vort eftersyn rensning og justering af oliefyr samt kedelrensning, hvilket sikrer at dit oliefyr altid kører optimalt med hensyn til drift, sikkerhed og økonomi.

Serviceabonnement
Vi har forskellige former for serviceabonnementer til oliefyrsservice. Kontakt os – og vi finder det serviceabonnement, der passer til dig og dit anlæg.

Rådgivning
Når vi udfører service og eftersyn rådgiver vi selvfølgelig gerne om, hvordan du sikrer dig den optimale drift af dit varmeanlæg. Denne rådgivning omfatter først og fremmest den daglige brug af anlægget, men man skal også være opmærksom på, at der gennem de sidste år er sket en stor udvikling indenfor især gasfyr, som har medført, at der kan opnås betydelige besparelser ved udskiftning til de nye anlæg. Vi rådgiver også gerne nye boligejere, der ønsker at lære, hvorledes de sikrer sig den bedste drift af deres anlæg.​

​Garanti
Som Bosch Climate Partner giver vi vores kunder 5 års garanti på ny kedel/varmepumpe af mærket Bosch, såfremt at service overholdes efter fabrikantens anvisninger. Normalvis tilbydes der kun 4 års garanti.

Tilskud
I VVS Christiansen hjælper vi gerne med at søge om eventuelle tilskud, som kan indhentes ved energibesparende investeringer.​

SKRIV TIL OS

Vil du gerne kontaktes, så udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.